Tilbake
Anne Valeur

INDIGO ENGLEHÅR (Brageteatret)

Du er på festen før bygården skal rives, alle snakker i kjeften på deg. Alt er revet, alle danser, du synger og hyler og kliner og elsker og hater. Foreldrene dine skal skilles, du vet ikke hvem du er, du er gravid, du er kåt, mora di skal dø og verden går under i slow motion og alle driter i livet ditt. Hva faen skal du gjøre med det?

Svøp meg i englehår er som å bli dratt inn i en Spotify-liste. En musikal som blander teater, konsert, poesi og lys, fordi vi lever intenst akkurat nå og alle snart skal dø.

Fredrik Høyer er en av Norges mest lovende dramatikere. Med flere suksesser både nasjonalt og internasjonalt er han også en av Drammens fremste kultureksporter. Peter Michelsen er kjent som gitarist i Donkeyboy. Sammen med regissør og teatersjef ved Brage-teatret Nils Petter Mørland, har de utviklet et helt ny musikkteaterforestilling som turnerer høsten 2019.

Dramatiker: Fredrik Høyer
Komponist: Peter Michelsen
Regi: Nils Petter Mørland
Scenografi/kostyme:Katja Ebbel Frederiksen
Lysdesign: Gard Gitlestad
Koreografi: Sandra Gerecke
Sanginnstudering: Espen Grjotheim

Produsent: Brageteatret
Plakatfoto: Anne Valeur

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Brageteatret
  • Produsent: Brageteatret
  • Idé/opplegg: Brageteatret

Om kunstner / utøver / gruppe

Brageteatret er regionteater for Buskerud, og holder til på Union Scene i Drammen. Teatret har siden oppstarten i år 2000 produsert forestillinger for barn og unge, og har et spesielt fokus på denne målgruppen. Teatret har også anvaret for scenekustinnholdet for grunnskolen i DKS-Buskerud. Som turneteater tilbyr Brageteatret forestillinger til hele befolkningen i fylket.

Publikumskommentarer